خانه / اخبار و رویدادها / سامانه بازار کتاب و امکان دسترسی به کتابفروشی های کشور

سامانه بازار کتاب و امکان دسترسی به کتابفروشی های کشور

سامانه بازار کتاب و امکان دسترسی به کتابفروشی های کشور

عیسی فلاحی گفت: سامانه بازار کتاب که امکان خرید غیر حضوری از کتابفروشی‌ها را فراهم کرده است حرکت به سمت حرفه‌ای شدن است و به مردم کمک می‌کند تا با کتابفروشی‌ها بیشتر انس بگیرند

به گزارش روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، عیسی فلاحی معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در مصاحبه با رسانه های استان اظهار داشت: سامانه بازار کتاب که امکان خرید غیر حضوری از کتابفروشی‌ها را فراهم کرده است حرکت به سمت حرفه‌ای شدن است و به مردم کمک می‌کند تا با کتابفروشی‌ها بیشتر انس بگیرند.

وی افزود: سامانه بازار کتاب در حال ارائه یارانه خرید کتاب است که هر ایرانی با ارائه کد ملی می‌تواند در ازای خرید ۴۰۰هزارتومان کتاب، ۱۰۰تومان خرید رایگان داشته باشد.

فلاحی اضافه کرد: راه اندازی سامانه بازار کتاب برای این است که بتوانیم در مناطقی که کتابفروشی نداریم، کتاب را از مسیر کتابفروشی‌ها به دست مردم برسانیم. روش درست این است که کتاب از حلقه آخر آن یعنی کتاب فروشی‌ها خریداری شود و سایر بخش‌ها مثل حلقه‌های ترویجی، تولید و نویسندگان هر کدام بتوانند کار تخصصی خود را انجام دهند.

معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل ارشاد تصریح کرد: ممکن است کتابی را در کتابفروشی‌های اطراف محل زندگی خود یافت نکنید یا ناشران از کتاب مدنظر موجودی نداشته باشند، این سامانه که متصل به ویترین (نماجا) کتابفروشی‌ها است، کمک می‌کند کتاب مدنظر را از هر نقطه کشور پیدا کنیم.

فلاحی در خصوص یارانه های عرصه فرهنگ به ویژه کتاب عنوان کرد: امروز دیگر کسی نمی‌تواند ادعا کند که در شهر یا روستای خود به یارانه دولتی برای خرید کتاب و به کتابفروشی دسترسی ندارد، چون می‌تواند از سامانه بازار کتاب، خرید و از طریق پُست به طور رایگان کتاب مدنظرش را دریافت کند.

 وی در پایان اذعان داشت: توزیع عادلانه یارانه عرصه فرهنگ به ویژه عرصه کتاب یکی از مهمترین اهداف این طرح و علاوه بر این دسترسی آسان به سامانه ای آسان و مطمئن برای خرید است مردم می توانند با مراجعه به سایت bazarketab.ir  به آسانی نسبت به خرید کتاب اقدام و از یارانه نیز بهره ببرند.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ئێمە و ژیریی دەستكرد بڵاوكرایەوە

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *