خانه / اخبار و رویدادها / صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

قلم این جادو گر بی بدیل هم اوکه سکوت لحظه ها را می شکند ودرون آدمها را در گستره ی زمان نمایان می کند و تاریخ را بر صفحه ی روزگار ثبت می کند هم او که شخصیت ها و روایت های ماندگار روزهای گذشته را ثبت کرده و عصیان درون آدمهارا فریاد زده است . او همراه رودکی وفردوسی و حافظ و سعدی تا بزرگ مردان عرصه هنر و اندیشه و فلسفه بوده است قلم تنها وسیله ایی برای نوشتن نیست بلکه رو شنگر راه حقیقت و پل ارتباطی نسل ها و فرهنگها ست . اینجا مجتمع فرهنگی هنری سنندج است روز چهارشنبه یازدهم تیرماه است و اعضای مرکز با اشتیاق و چشمانی کنجکاو خیره به مهمان برنامه نشسته اند کودک و نوجوان . نوجوانها در تب و تاب خوانش اثرها و داستانهایشان و اجرای برنامه های خود هستند و کودکان منتظرند تا ببینند آنچه به آنها ارا یه می شود چه دستاوردی برایشان دارد . مهمان برنامه فرزند دیار کردستان است اما از راه دوری آمده است صدایی رسا و گیرا دارد او در رادیو کار می کند . تهیه کننده مجری و پژوهشگر است خود دستی به قلم دارد و می نویسد خاطره ی ارج آمده است تا خاطره ایی از جنس قلم و اندیشه برای اعضای مجتمع فرهنگی هنری سنندج بسازد . وقتی لب به سخن می گشاید از سعدی می گوید و برای جمع حاضر سعدی خوانی می کند از قلم می گوید و آنچه می نویسد وارد دنیای داستانی تک تک اعضای انجمن می شود و از دریچه ی نگاه یک مربی د لسوز اعضا را راهنمایی می کند و برای آنها خاطره بازی می کند برایشان تعریف می کند که دوران بچگی اش در استودیو های رادیو کردستان گذشته و از مادرش علا قه اش را به ارث برده است . او یاد آوری می کند که همواره در فکر تهیه ی خوراک فرهنگی برای اندیشه اشان باشد تا روح و ذهنشان آنها را در دنیای هنر و اندیشه راهنمایی کند در گفتگو با اعضا از آنها می خواهد که علا قه اشان را بر کاغذ نقش ببندند تا اتفاق بیافتد و در نهایت همانی بشوند که می خواهند . زیرا مهدی آذریزدی هم بدون هیچ امکاناتی برای بچه ها تلاش کرد داستانهای پیش از خودرا که کلام سنگینی برای آنها داشت خلاصه و ساده نویسی و باز آفرینی کرد تا نسل بعد از او با نسلهای قبل از خوداو هم آشنا شوند و این رسالت قلم و ادبیات است و بارها و بارها تکرار کرد مطالعه مطالعه مطالعه را هرگز فراموش نکنند.

در پایان این نشست کارگاه داستان نویسی من و خواسته هایم برگزار شد. در این ویژه برنامه اعضای نوجوان مجتمع و مرکز شماره ۳ ضمن خوانش داستان برنامه هایی هم به مناسبت روز قلم اجراکردند و صبری رحیمی مسئول مجتمع فرهنگی هنری سنندج ضمن تبریک روز قلم برای آنها قصه گویی کرد .


هاجر صفابخش

  https://t.me/kurdishbookhouse

 هر نوع بازنشر این متن با ذکر منبع «خانه کتاب کُردی» مجاز است.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ژماره‌ی نوێی گۆڤاری (نووسه‌ری كورد) بڵاوكرایه‌وه‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *