خانه / اخبار و رویدادها / صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

صدای رسای قلم در ششمین مهرواره ی از اندیشه تا قلم و چهل و هفتمین انجمن ادبی رازاوه طنین انداز شد

قلم این جادو گر بی بدیل هم اوکه سکوت لحظه ها را می شکند ودرون آدمها را در گستره ی زمان نمایان می کند و تاریخ را بر صفحه ی روزگار ثبت می کند هم او که شخصیت ها و روایت های ماندگار روزهای گذشته را ثبت کرده و عصیان درون آدمهارا فریاد زده است . او همراه رودکی وفردوسی و حافظ و سعدی تا بزرگ مردان عرصه هنر و اندیشه و فلسفه بوده است قلم تنها وسیله ایی برای نوشتن نیست بلکه رو شنگر راه حقیقت و پل ارتباطی نسل ها و فرهنگها ست . اینجا مجتمع فرهنگی هنری سنندج است روز چهارشنبه یازدهم تیرماه است و اعضای مرکز با اشتیاق و چشمانی کنجکاو خیره به مهمان برنامه نشسته اند کودک و نوجوان . نوجوانها در تب و تاب خوانش اثرها و داستانهایشان و اجرای برنامه های خود هستند و کودکان منتظرند تا ببینند آنچه به آنها ارا یه می شود چه دستاوردی برایشان دارد . مهمان برنامه فرزند دیار کردستان است اما از راه دوری آمده است صدایی رسا و گیرا دارد او در رادیو کار می کند . تهیه کننده مجری و پژوهشگر است خود دستی به قلم دارد و می نویسد خاطره ی ارج آمده است تا خاطره ایی از جنس قلم و اندیشه برای اعضای مجتمع فرهنگی هنری سنندج بسازد . وقتی لب به سخن می گشاید از سعدی می گوید و برای جمع حاضر سعدی خوانی می کند از قلم می گوید و آنچه می نویسد وارد دنیای داستانی تک تک اعضای انجمن می شود و از دریچه ی نگاه یک مربی د لسوز اعضا را راهنمایی می کند و برای آنها خاطره بازی می کند برایشان تعریف می کند که دوران بچگی اش در استودیو های رادیو کردستان گذشته و از مادرش علا قه اش را به ارث برده است . او یاد آوری می کند که همواره در فکر تهیه ی خوراک فرهنگی برای اندیشه اشان باشد تا روح و ذهنشان آنها را در دنیای هنر و اندیشه راهنمایی کند در گفتگو با اعضا از آنها می خواهد که علا قه اشان را بر کاغذ نقش ببندند تا اتفاق بیافتد و در نهایت همانی بشوند که می خواهند . زیرا مهدی آذریزدی هم بدون هیچ امکاناتی برای بچه ها تلاش کرد داستانهای پیش از خودرا که کلام سنگینی برای آنها داشت خلاصه و ساده نویسی و باز آفرینی کرد تا نسل بعد از او با نسلهای قبل از خوداو هم آشنا شوند و این رسالت قلم و ادبیات است و بارها و بارها تکرار کرد مطالعه مطالعه مطالعه را هرگز فراموش نکنند.

در پایان این نشست کارگاه داستان نویسی من و خواسته هایم برگزار شد. در این ویژه برنامه اعضای نوجوان مجتمع و مرکز شماره ۳ ضمن خوانش داستان برنامه هایی هم به مناسبت روز قلم اجراکردند و صبری رحیمی مسئول مجتمع فرهنگی هنری سنندج ضمن تبریک روز قلم برای آنها قصه گویی کرد .


هاجر صفابخش

  https://t.me/kurdishbookhouse

 هر نوع بازنشر این متن با ذکر منبع «خانه کتاب کُردی» مجاز است.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ئاوڕدانەوەیەکی دەروونشیکاریانە بۆ ڕۆمانی «دەستەکان و نامەکان»ی جەلیل ڕەحیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *