خانه / دسته‌بندی نشده / داوران نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب معرفی شدند

داوران نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب معرفی شدند

داوران نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب معرفی شدند

هیئت انتخاب و داوری نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب که ۱۹ تا ۲۱ شهریور در شهر صاحب، استان کردستان برگزار می شود معرفی شدند.

بر اساس اعلام دبیرخانه نخستین جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب، ” ابراهیم سعیدی”، “سالم صلواتی” و ” کاوه مظاهری” به عنوان هیئت انتخاب و داوری این جشنواره معرفی شدند.

ابراهیم سعیدی متولد ۱۳۴۴- مهاباد کارگردان، تهیه کننده، تدوینگر و عکاس است. او فارغ التحصیل از دانشگاه هنر است و آثار وی در جشنواره های معتبر ملی و بین المللی مورد توجه قرار گرفته و جوایز متعددی را کسب کرده است. وی بیش از ۳۰ سال است که در رشته های مختلف کارگردانی، مونتاژ، فیلمبرداری و عکاسی فعالیت می کند، که حاصل این سالها کارگردانی ۵ فیلم کوتاه و ۳ فیلم مستند بلند و یک فیلم سینمایی ۳۵ میلیمتری و مونتاژ و فیلم برداری بیش از یکصد فیلم بلند سینمایی و کوتاه داستانی و مستند و عکاسی در حوزه های مختلف مستند، اجتماعی، طبیعت و مردم نگاری و داوری جشنواره های مختلف فیلم و عکس و برگزاری کارگاه های تخصصی مونتاژ و مستندسازی در داخل و خارج از کشور بوده است.

سعیدی علاوه بر فیلم سازی، تدوین و تصویربرداری بیش از صد فیلم و مجموعه را نیز بر عهده داشته است. او برای تدوین فیلم کوتاه چاه، جایزه بهترین تدوین انجمن تدوینگران خانه سینما در هجدهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران و جشنواره گرانادا اسپانیا را در سال ۲۰۰۳ دریافت کرده است. وی همچنین جایزه بهترین تصویربرداری چهارمین جشنواره تولیدات سیما و نخستین جشنواره فیلم های مستند کیش را برای تصویربرداری مستند رویای مروارید کسب کرده است.

کاوه مظاهری متولد ۱۳۶۰، تهران، ایران ، او کارش را با نوشتن نقد فیلم در مجلات شروع کرد. “روتوش” مطرح‌ترین فیلم کوتاه مظاهری، یکی از موفق‌ترین فیلم‌های کوتاه سینمای ایران است که برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی جشن خانه سینما، سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه جشنواره فجر و بیش از هشتاد جایزه بین‌المللی شده است. از آن جمله می‌توان به جوایز بهترین فیلم کوتاه داستانی از جشنواره‌های ترایبکا، پالم اسپرینگز، کراکوف، استکهلم و تیرانا اشاره کرد. روتوش به خاطر کسب سه جایزه اسکارکوآلیفای، سه بار پیاپی به آکادمی اسکار معرفی شده است که یک رکورد در سینمای ایران به حساب می آید. آخرین فیلم کوتاهش “شهربازی” نیز با کسب جایزه بهترین فیلم کوتاه جشنواره فویل در ایرلند شمالی، به عنوان نماینده ایران برای رقابت در جوایز اسکار ۲۰۲۱ انتخاب شده است.

مظاهری در سال ۱۴۰۰ اولین فیلم بلند خود با عنوان “بوتاکس” را ساخت که توانست در اولین نمایش جهانی در جشنواره تورین، جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه و سپس در جشنواره جهانی فجر، جایزه بهترین فیلم اول را از آن خود کند.

سالم صلواتی متولد ۱۳۵۴ – سنندج، فارغ التحصیل عکاسی و فیلمسازی از انجمن سینمای جوانان ایران – سال ۶۸

– عضو پیوسته و آکادمی انجمن فیلم کوتاه ایران – خانه سینما، عضو هیئت انتخاب و داوری جشن خانه سینما (فیلم های کوتاه) سال ۹۳ – داوری سال¬های ۹۴ و ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ و ۹۷ و ۹۸ جشن خانه سینما، عضو داوری جشنواره بین‌المللی ماکائو چین ۲۰۱۸، عضو داوری جشنواره بین‌المللی فیلم “دهوک” ۲۰۲۱، عضو داوری جشنواره منطقه‌ای فیلم کوتاه آبادان سال ۹۶، عضو داوران منتخب خانه سینمای ایران در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران سال ۹۷، دبیر دهمین جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس ژیار، مدیر کنونی دفتر انجمن سینمای جوانان کردستان، کارگردان فیلم بلند سینمایی “پدران” سال۹۸، کارگردان و تهیه‌کننده فیلم بلند سینمایی “زمستان آخر” سال ۹۲-۹۳، کارگردان و تهیه کننده فیلم بلند ویدیویی “زمان رفتن” سال ۹۱، کارگردان و تهیه کننده فیلم بلند “دم صبح” سال ۹۷-۹۸

– تهیه و کارگردانی ۱۲ فیلم کوتاه داستانی، تهیه و کارگردانی ۳ مجموعه مستند، مدیر فیلمبرداری ۳ فیلم بلند سینمایی، مدیر تصویربرداری بیش از ۳۰ فیلم کوتاه، حضور در بیش از ۲۵۰ جشنواره ی داخلی و خارجی فیلم ، کسب بیش از ۸۸ جایزه داخلی و خارجی در بخش¬های بهترین فیلم، فیلمنامه، کارگردانی و بهترین تصویربرداری برای فیلم‌های بلند و کوتاه
گفتنی است جشنواره استانی فیلم کوتاه صاحب با همکاری مشترک حوزه هنری استان کردستان و شورای اسلامی و شهرداری صاحب از ۱۹ تا ۲۱ شهریور ماه با دبیری زانیار لطفی در صاحب ۱۵ کیلومتری سقز برگزار می گردد . براساس برنامه ریزی صورت گرفته ۳۲ فیلم منتخب بخش نهایی روزهای ۱۹ و ۲۰ شهریور در پارک”کانی گومه یان” از ساعت ۲۰ تا ۲۲ اکران و برگزیدگان بخش های مختلف همزمان با روزملی سینما دوشنبه ۲۱ شهریور ماه معرفی می گردند.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

گرووپی هاوڕێیانی خوێنەر، لە یادی پێنجهەمین ساڵەیاندا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *