خانه / اخبار و رویدادها / ضرورت تقویت و گسترش تبادلات فرهنگی ایران و چین

ضرورت تقویت و گسترش تبادلات فرهنگی ایران و چین

ضرورت تقویت و گسترش تبادلات فرهنگی ایران و چین

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاون وزارت فرهنگ و گردشگری چین دیدار و بر ضرورت تقویت مبادلات و همکاری‌های فرهنگی بین ایران و چین تأکید کرد.  

به ‌گزارش پایگاه خبری خانه کتاب کردی به نقل از روابط ‌عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه برگزاری بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن با «لو یینگ چوان»، معاون وزارت فرهنگ و گردشگری چین دیدار و بر تقویت مبادلات و همکاری‌های فرهنگی بین دو کشور تأکید کرد.  

 

در این دیدار «لو یینگ چوان» با اشاره به سفر رئیس‌جمهور ایران به چین در سال گذشته، بیان کرد: یکی از محورهای سخنان ایشان در این سفر، تأکید بر صلح و دوستی و تعامل میان دو کشور ایران و چین بود. این سفر در فضای رسانه‌ای و مجازی چین و در توسعه همکاری فرهنگی طرفین بازخورد و  تأثیر بسزایی داشت. از وزیر فرهنگ و گردشگری چین برای سفر به ایران دعوت شده است. این سفر می‌تواند به تعمیق همکاری فرهنگی دو کشور کمک قابل‌توجهی کند. 

 

وی همچنین گفت: برگزاری هفته فرهنگی در دو کشور در دستور کار ما قرار دارد و می‌توانیم هفته فرهنگی چین را همزمان با سفر وزیر فرهنگ و گردشگری چین به ایران برگزار کنیم. تبادل برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و هنری دو کشور نیز باید در دستور کار قرار بگیرد. 

 

معاون وزارت فرهنگ و گردشگری چین افزود: چین و ایران به‌عنوان دو تمدن باستانی با هم دوستی و مبادلات مردمی دیرینه دارند. در سال‌های اخیر، روابط فرهنگی این دو کشور به‌خوبی توسعه یافته و به بخش فعال و مهمی از مناسبات و مشارکت راهبردی همه جانبه طرفین تبدیل شده است. 

 

یاسر احمدوند نیز در این دیدار با تأکید بر روابط دوستانه بین ایران و چین بیان کرد: ایران به توسعه روابط فرهنگی با چین اهمیت زیادی می‌دهد. با تقویت دوستی و آشنایی مداوم بین مردم دو ملت، بنیان انسانی محکمی برای گسترش مناسبات همه جانبه دو کشور فراهم خواهد شد. 

 

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مشارکت ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن گفت: پس از رفع محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، جمهوری اسلامی ایران امسال نیز با مشارکت ناشران ایرانی در این نمایشگاه شرکت کرده و کتاب‌های ایرانی را برای آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان چینی در این رویداد فرهنگی عرضه کرده است. همکاری‌های نمایشگاهی یکی از مواردی است که به‌ویژه در حوزه کتاب و فرهنگ، باعث تعامل و آشنایی حداکثری مردم دو کشور خواهد شد. 

 

بیست‌ونهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب پکن از بیست‌وپنجم تا بیست‌وهشتم خردادماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاه‌های پکن برگزار شد.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

افزایش ۱۵ درصدی مشارکت در جشنواره کتاب و رسانه؛ کمیت موضوعیت ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *