خانه / اخبار و رویدادها / داوران هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی سال ۱۳۹۹ مشخص شدند

داوران هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی سال ۱۳۹۹ مشخص شدند

 

با حکمی از سوی محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داوران هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی سال ۱۳۹۹ مشخص شدند.

به‌گزارش پایگاه خبری خانهٔ کتاب كُردی به‌نقل از شبکه ترویج کتابخوانی ایران، با حکمی از سوی محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هادی آشتیانی، کاظم حافظیان، مجید رهبانی، سید علی کاشفی خوانساری، سجاد جمشیدیان، مهدی حشمتی، فاطمه پازوکی و کیمیا امینی به‌عنوان داوران هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی سال ۱۳۹۹ انتخاب  شدند.

در متن حکم جناب آقای دکتر جوادی آمده است:

با توجه به سوابق فرهنگی و تجربه‌های  ارزنده جنابعالی در عرصه‌های فرهنگی به‌ویژه در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی، به‌موجب این حکم به‌عنوان عضو هیئت‌داوران هفتمین دوره« جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی » منصوب می‌شوید. امید است با تداوم همکاری و تلاش صمیمانه حضرت‌عالی و تعامل با سایر اساتید و اندیشمندان هیئت‌داوران، شاهد برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر این برنامه باشیم. از خداوند سبحان موفقیت روزافزون برای شما خواهانم. محسن جوادی    معاون امور فرهنگی.

هفتمین جشنواره تقدیر از مروجان کتاب‌خوانی در شهریورماه امسال با اعلام فراخوان عمومی آن شروع به کارکرد و  پس از دو بار تمدید مهلت آثار، داوری نهایی این جشنواره در اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. مراسم اختتامیه این جشنواره در اوایل اسفندماه ۱۳۹۹ به‌واسطه شیوع بیماری کووید ۱۹ به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

شبکه مروجان کتاب‌خوانی کشور با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری تعدادی از سازمان‌ها و نهادهای عمومی، دولتی و خصوصی هفتمین دوره جشنواره تقدیر از مروجان کشور را با رویکرد به فضای مجازی برگزار کرد و در آن افراد، گروه‌ها، تشکل‌های مردمی و نهادهای غیردولتی دارای فعالیت‌های مؤثر و نوآورانه درزمینهٔ ترویج کتاب‌خوانی را انتخاب و معرفی می‌کند.

در این دوره با توجه به شرایط به وجود آمده و شیوع ویروس کویید ۱۹ علاوه بر بخش‌های مختلف جشنواره، بخش نگاه ویژه بر اساس توجه به فضای مجازی و مروجان کتاب در حوزه‌های بهداشت و کتاب‌درمانی، آموزشگران مروج کتاب (معلم، مربی، استاد)، مادران مروج کتاب، مبادله کنندگان کتاب‌های خانگی مروج کتاب، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران مروج کتاب برگزار شد.

بر اساس این فراخوان، مروج کتاب‌خوانی کسی است که با طراحی و اجرای فعالیت‌های مستمر، کتاب‌خوانی را گسترش می‌دهد یا فرآیند خواندن را لذت‌بخش‌تر، عمیق‌تر و تأثیرگذارتر می‌سازد. همچنین ترویج کتاب‌خوانی شامل فعالیت‌هایی است که به افزایش، گسترش و استمرار کتاب‌خوانی در میان مردم می‌انجامد.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران الگوی مدیریت مشارکتی در بین رویدادهای کشور است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *