خانه / اخبار و رویدادها / تربیت ۳۱۰ هزار مروج کتابخوانی از بین معلمان و کادر اداری آموزش و پرورش

تربیت ۳۱۰ هزار مروج کتابخوانی از بین معلمان و کادر اداری آموزش و پرورش

تربیت ۳۱۰ هزار مروج کتابخوانی از بین معلمان و کادر اداری آموزش و پرورش

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری نخستین دوره آموزش ترویج کتابخوانی، گفت: در گام نخست با همکاری وزارت آموزش و پرورش، ۳۱۰ هزار نفر از معلمان و کادر اداری در سراسر کشور، مخاطب این دوره قرار گرفتند.

به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام خبر برگزاری نخستین دوره آموزش ترویج کتابخوانی، بیان کرد: این دوره آموزشی از مهرماه سال ۱۴۰۱ با طراحی درسنامه و محتوای آموزشی آغاز و در ادامه بیش از ۲۵ ساعت محتوای ویدیویی ضبط، تدوین و آماده ارائه به علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی شد.

 

وی افزود: در گام نخست، جامعه بزرگ فرهنگیان کشور مخاطب این دوره قرار گرفتند و با همکاری خوب وزارت آموزش و پرورش، ۳۱۰ هزار نفر از معلمان و کادر اداری در سراسر کشور، داوطلب گذراندن این دوره شدند که با توجه به شرایط فرهنگیان عزیز، این میزان محتوا در حدود ۱۱ ساعت خلاصه شد. علاوه بر این، ۶ ساعت فعالیت‌های جنبی نیز برای تقویت یادگیری مباحث طراحی شد که در مجموع ۱۷ ساعت آموزش برای هرکدام از این ۳۱۰ هزار علاقه‌مند آماده شده است.

 

احمدوند با بیان اینکه این دوره به مسأله‌شناسی، شناخت کتاب و مهارت‌های ترویج کتابخوانی اختصاص دارد، گفت: مساله‌شناسی، شناخت اجزای کتاب، مخاطب‌شناسی، شناخت انواع کتاب کودک، روش‌های مطالعه، روش‌شناسی ترویج کتاب کودک، معرفی و تبیین چگونگی شکل‌گیری باشگاه‌های کتابخوانی، ازجمله سرفصل‌هایی است که در این دوره آموزشی به آن پرداخته خواهد شد.

 

وی در معرفی استادان نخستین دوره آموزش ترویج کتابخوانی، بیان کرد: حضور چهره‌های نام‌آشنایی همچون دکتر محسن پرویز، استاد جواد محقق، استاد مهدی کاموس، دکتر جواد کامور بخشایش و خانم‌ها غفوری‌نژاد، محسنی‌فرد و امجدیان همراه با ارائه ماهرانه محتوای مناسب و مفید، از وجوه برجسته این دوره است.

 

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر این نکته که نیازمند نسبت‌یابی خروجی این دوره‌ها با فضای میدان کتابخوانی در کشور هستیم، از اتصال برگزیدگان این دوره با طرح ملی باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان خبر داد و افزود: فرهنگیان عزیزی که در این دوره حد نصاب نمره را کسب کنند، می‌توانند در صورت تمایل به‌عنوان مربی، یک باشگاه کتابخوانی ثبت‌ کرده و از امکانات آن بهره‌مند شوند.

 

احمدوند با اشاره به ضرورت اعطای مشوق‌ها برای چنین اقداماتی، گفت: با همکاری وزارت آموزش و پرورش، ۱۷ ساعت آموزش ضمن‌خدمت به تمامی کسانی که دوره را به اتمام برسانند تعلق خواهد گرفت. همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اختصاص ۵ میلیارد ریال یارانه خرید کتاب، از هزار نفر از منتخبان پایان دوره تقدیر خواهد کرد.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

مراسم بزرگداشت بانو مستوره اردلان برگزار می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *