خانه / اخبار و رویدادها / کارگاه‌های آموزشی داستان‌نویسی «آل‌جلال» فقط محدود به تهران نباشد

کارگاه‌های آموزشی داستان‌نویسی «آل‌جلال» فقط محدود به تهران نباشد

کارگاه‌های آموزشی داستان‌نویسی «آل‌جلال» فقط محدود به تهران نباشد

معاون امور فرهنکی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در کارگاه‌های آموزشی داستان‌نویسی «آل‌جلال» گفت: این دوره‌ها باید گسترش پیدا کند و محدود به یک دوره آموزشی فقط در تهران نباشد تا بتوانیم در جاهای مختلف کشور این دوره‌ها را برگزار کنیم.
معاون امور فرهنکی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درحاشیه بازدید از کارگاه آموزشی داستان‌نویسی به‌مناسبت پانزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد به خبرنگار (ایبنا)، گفت: یکی از وظایف اصلی توسعه فعالیت‌های ادبی، آموزش و یکی از محورهای اصلی توسعه ادبی آموزیش است. علاقه‌مندان زیادی در کشور خواستار حضور در دوره‌های آموزش در زمینه داستان‌نویسی و شعر هستند. کسانی که علاقه‌مندند دوره‌های ادبی را طی کنند، هم در نویسندگی و هم در شعر. امکانات به اندازه کافی برای آموزش آن‌ها وجود ندارد. امیدواریم با تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر بخش‌ها و نهادهای خصوصی و عمومی امکان آموزش برای اکثریت علاقه‌مندان در نقاط مختلف کشور فراهم شود.

وی افزود: تقریبا از نخستین دوره‌ جایزه جلال تلاش بر این بود که نمونه‌های حرفه‌ای موفق و قله‌های ادبیات داستانی را نشان داده و معرفی کند تا بتواند نویسندگان جوان را هم پرورش و آموزش بدهد تا در مسیر وارد شدن به نویسندگی حرفه‌ای قدم بردارند. بر این اساس دوره‌ها طراحی شده و اکنون ۱۶ دوره برگزار شده است. در این دوره‌ها هم هر سال افراد مختلفی حضور داشتند و توانستند از آموزش‌ها بهره بگیرند.

معاون فرهنکی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: حتما خیلی می‌تواند اثرگذار باشد. برای اینکه ما توانمان در زمینه پشتیبانی دادن به نویسندگان مهم کشور افزایش پیدا کند، باید تعداد قابل توجهی از جوان‌ها آموزش ببینند که از بین این‌ها تعدادی رشد کنند و فعالیت‌هایشان را استمرار دهند و تبدیل به نویسندگان حرفه‌ای شوند. این دوره‌ها باید گسترش هم پیدا کند و محدود به یک دوره آموزشی فقط در تهران نباشد تا بتوانیم در جاهای مختلف کشور این دوره‌ها را برگزار کنیم.

احمدوند بیان کرد: علاقه‌مند بودم از نزدیک هم کسانی که در دوره شرکت کرده‌اند را ببینم و هم خداقوت و خسته نباشید بگویم به همکارانم که زحمت کشیدند برای تدارک و برپایی این دوره و انصافا هم دوره قابل استفاده‌ای با حضور استادان به‌نام برگزار شد و مباحث کیفی بسیار خوب بود.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

افزایش ۱۵ درصدی مشارکت در جشنواره کتاب و رسانه؛ کمیت موضوعیت ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *