گفتگوی اختصاصی خانهٔ کتاب كُردی با لولاو صالحی در نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان
پایگاه خبری «خانه کتاب كُردی»_ همانطور که همه می دانیم ادبیات کودکان نقشی انکار ناپذیر در تعلیم و تربیت و همچنین رشد فکری و روحی و اجتماعی کودکان و پرورش قدرت تخیل و خلاقیت و استعدادهای آنان دارد که مستقیما بر رشد شخصیتی کودکان تاثیر می گذارد. پس این مهم باید مورد توجه فعالان این عرصه قرارگیرد ا بانوشتن و خلق کردن آثار قوی برای کودکان مخصوصا ادبیات داستانی و قصه سرایی که قویترین و موثر ترین نوع ادبیات کودکان از نظر تفهیم و ارتباط گرفتن آسان برای کودکان است بتوانیم فرزندانی سالم و موفق رادر جامعه آینده پرورش دهیم.
خانم (لولاوصالحی)نویسنده جوانی است چند سالیست در این عرصه به صورت جدی فعالیت می کند و در این راستا نیز دو کتاب موفق “”هێرۆ، ماسی و پشیله” و “هێرۆ هیوا و ئاژهڵان”” (داستان در قالب شعر) را به چاپ رسانده است.
ایشان در سال ۱۳۶۱ در سنندج به دنیا آمده است و علاقه زیادی به نوشتن و شعر سرودن برای کودکان دارد و در کارهایشان از شعرهای هفت هجایی که برای کودکان راحتتر است استفاده میکند. همچنین در نشستی که ایشان در حاشیه نمایشگاه کتاب در خانه کتاب کردی حضور داشت گفت: نوشتن و شعر سرودن برای کودکان رابه زبان کردی بسیار دوست دارد و به دلیل علاقه زیادی که به دنیای کودکان دارد نوشتن برای این گروه سنی را انتخاب کرده است.
وی گفت :در آینده به نوشتن موضوعات خاص برای کودکان می پردازد که خلاقیت و نو آوری رادر نوشتن به کار گیرد.
صالحی در ادامه گفت: از جمله مشکلات نویسندگان نداشتن اسپانسر مالی برای چاپ کتاب و چالش سرانه پایین مطالعه در جامعه است که امیدوارم با تدابیر مسولین مربوطه بتوانیم کم کم و به مرور زمان این چالش را نیز پشت سربگذاریم وی در پایان خواستار توجه بیش از پیش خانواده ها به مقوله مهم کتاب و کتابخوانی شد و افزود..کودکان آینده سازان جامعه هستند و نهادینه کردن فرهگ مطالعه در میان آنان امری ضروری است.
هر نوع بازنشر این متن با ذکر منبع «سایت خانه کتاب کردی” مجاز است.