خانه / پێشنیاری ده‌سته‌ی نووسه‌ران / «دختران کوبانی» اثر «زیماک لیمن» منتشر شد

«دختران کوبانی» اثر «زیماک لیمن» منتشر شد

«دختران کوبانی» اثر «گیل زیماک لیمن» منتشر شد

شناسنامه کتاب: دختران کوبانی، زیماک لیمن، مترجم: کاوه مندمی، ناشر: آمیار، سال چاپ١٤٠١ سنندج.

«دختران کوبانی» اثر نویسنده نامدار آمریکایی «زیماک لیمن» با حضور در شمال شرق سوریه به مدت سه سال، نتیجه‌ی مطالعه و تحقیق خود، در مورد نقش، فلسفه و ‌آموزه‌های عبدالله اوجلان در مبارزه با فرهنگ مرد سالار و پدر سالار که در مرکزیت آن دفاع از حقوق زنان و برابری برای زنان را در قلب فلسفه و آرمان خود قرار داده به خوبی به رشته تحریر درآورده است.

چگونه زنانی که در خانواده‌های خود و جامعه مرد سالار برای ادامه تحصیل و زندگی با محدودیت مواجه می‌شدند، اما با به کارگیری آموزه‌های او تصمیم به تأسیس یگان، مخصوص به خود گرفته و در برابر سنت، باور مرد سالار و زن ستیز که بردگی زنان را در محور ایدئولوژی خود قرار داده بود قد علم کرده و در جهت مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارزه با بی‌عدالتی به پا خواستنفد.

«دختران کوبانی» داستانی فراموش نشدنی و افسانه‌ای ـ مانند، بیانگر قدرت و شجاعت زنان جوانی است که در شرایطی سخت و ناممکن، جنگی هولناک علیه مردان وحشی داعش انجام دادند. در این فرایند ثابت کردند که دختران و زنان در صورت داشتن فرصت رهبری، چه دستاوردهایی را می‌توانند به ارمغان بیاورند.

الیزابت گیلبرت، نویسنده کتاب جادوی بزرگ

یکی از نویسندگان برتر آمریکا جان خود را به خطر انداخته تا شاید مهم‌تریم موضوع دوران اکنون ما را به تحقیق درآورد: توانمندسازی زنان و ایجاد یک جامعه واقعاً برابر، با مستند کردن نبرد گروهی از زنان در مبارزه با داعش، نشان داده است، چگونه با رهبریت زنان می‌توان تغییرات چشمگیری برای یک جامعه ایجاد کرد.

سباستین جانگر: نویسنده کتاب «قبیله» 

نبرد کوبانی که برای اولین بار در تاریخ  فرصت رهبری را در اختیار زنان قرار داد، نشان داد که زنان‌ میتوانند خالق شگفتی ها باشند. زنانی که در طول تاریخ در حاشیه و جایگاهی کم‌اهمیت نقش ایفا می‌کردند، حال چگونه به مقام رهبری و فرماندهی در خاورمیانه دست پیدا کرده و  زیباترین دمکراسی و حکومت مردم-محور را خلق کردند؟
مترجم: کاوه مندمی

درباره‌ی ماڵی کتێبی کوردی

همچنین ببینید

کتێبی «مژاوا» بە قەڵەمی جان دۆست وەرگێڕان کرایە سەر زمانی کوردی سۆرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *